Η παραλία του Πηλίου είναι μια πανέμορφη αμμώδης παραλία με διάσπαρτα βότσαλα σε διάφορα σημεία της.
Η θάλασσα είναι αρκετά βαθιά. Επίσης, όπως και οι περισσότερες παραλίες της Εύβοιας που «βλέπουν» Αιγαίο έχουν αρκετό αέρα και κύμα τις περισσότερες ημέρες. Δεν θα χάσετε σε καμία περίπτωση όμως το μπάνιο σας αφού υπάρχει ένα λιμανάκι ιδανικό για να προστατευτείτε από τον οποιοδήποτε δυνατό αέρα.
Στην γύρω περιοχή θα βρείτε τουλάχιστον 5 καφετέριες στις οποίες θα μπορέσετε να προμηθευτείτε καφέ αναψυκτικά και σάντουιτς, ενώ υπάρχουν πάνω ακριβώς από την παραλία αντίστοιχα 5-6 ταβέρνες. Επίσης θα βρείτε και ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία για να περάσετε ολοκληρωμένα τις διακοπές σας.
Τέλος γενικά η παραλία τα σαββατοκύριακα γεμίζει από κόσμο και προσφέρεται για διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Διαδρομή:Ξεκινώντας από τη διασταύρωση της Λιαννής Άμμου ακολουθείτε την πινακίδα που γράφει «προς Βόρεια Εύβοια-Προκόπι». Μετά από περίπου 10 km και αφού έχετε περάσει μέσα από την Αρτάκη χωρίς να στρίψετε πουθενά φτάνετε σε ένα φανάρι με μια διχάλα που έχει πινακίδα «Όσιος Ιωάννης Ρώσσος» προς τα αριστερά και στη συνέχεια αφού περάσετε μέσα από μια περιοχή που λέγεται Καστέλλα φτάνετε σε άλλη μια διασταύρωση με φανάρι που πρέπει να πάτε ευθεία ακολουθώντας την πινακίδα που γράφει «Λ.Αιδηψού-Όσιος Ιωάννης Ρώσσος».
Μετά από 36km από την διασταύρωση αυτή πλησιάζοντας στο χωριό Προκόπι προσέχετε να στρίψετε δεξιά στην πινακίδα προς Πήλι. Η διαδρομή πλέον είναι 100% ασφαλτοστρωμένη.
Από το Προκόπι,η παραλία Πηλίου απέχει 8km (8 λεπτά περίπου)
Η συνολική διαδρομή είναι περίπου 55km από την Χαλκίδα αλλά επειδή έχει πολλές στροφές (τουλάχιστον μέχρι το Προκόπι) υπολογίστε τουλάχιστον μια ώρα για να φτάσετε.

παραλίες,μπάνιο, θάλασσα,παραλία Πήλι, Πήλι, εύβοια, paralia Pili, Pili, thalassa, evia”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πήλι

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης