Στην περιοχή Ανθηδώνα, στην οποία πρωτοαναφέρθηκε ο Όμηρος στην Ιλιάδα, βρίσκεται το KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ.

Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με εκπληκτική πανοραμική θέα τον Ευβοϊκό κόλπο.

Στο κτήμα μας μπορεί κανείς να απολαύσει μια μοναδική αγροτουριστική εμπειρία, καθαρό αέρα και ησυχία, μακριά από το θόρυβο της πόλης.
O επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει, να αισθανθεί και να γευτεί την αληθινή εμπειρία της φύσης απολαμβάνοντας ένα περιβάλλον, αβίαστης λιτής πολυτέλειας, με τοπικό χαρακτήρα και όλες τις ανέσεις.

To KTHMA ΑΝΘΗΔΩΝ, με την απαράμιλλη θέα του βαθύ γαλάζιου του Ευβοϊκού, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωσή σας. Σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης παρέχεται στο ζευγάρι η γαμήλια σουίτα του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝ. Πολυτέλεια και άνεση, σ’ ένα χώρο απαραίτητο για στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας των νεονύμφων.

Κατά τη διάρκεια της μέρας ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο κτήμα με τα ζώα και να δει από κοντά τα ελάφια, τις πάπιες, τις γαλοπούλες, τους φασιανούς, τα παγώνια, τα αγριογούρουνα, τα κατσικάκια, τα πόνυ, τους στρουθοκαμήλους, αλλά και να διασκεδάσει με τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, μπάσκετ, τένις, ποδήλατο, περιπάτους και κολύμπι.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λουκίσια, Έυβοια 341 00, Μουρίκιου - Δροσιά

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης