Το Κάμπινγκ Ροβιές επί σειρά ετών αποτελεί ιδανικό προορισμό και επιλογή τόσο για πολλές ελληνικές οικογένειες όσο και για ταξιδιώτες και επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Το Κάμπινγκ λειτουργώντας από το 1987,  είναι –έπειτα από την επιλογή των αγαπημένων μας πελατών – ένα από τα 3 καλύτερα Κάμπινγκ της Ελλάδας! Η ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση, μάς αποδόθηκε έπειτα από την αγάπη των πελατών μας, που θεωρούν πως η θέση και η λειτουργία του Κάμπινγκ είναι πραγματικά μαγευτική!

Εδώ, η μοναδική φυσική ομορφιά – κυριολεκτικά δίπλα στην θάλασσα- η μυρωδιά των λογιών λογιών φυτών και δέντρων, η θέα του ηλιοβασιλέματος με σκηνικό τον καθαρό Κόλπο του Ευβοϊκού, κάνουν τους επισκέπτες να ξεφεύγουν και να ξεχνούν τον αστικό βίο.

Οικογένεια, παρέα, ζευγάρια, εδώ έχουν την δυνατότητα να ευχαριστηθούν την επαφή με την φύση, σε ένα φυλασσόμενο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για γενικές εξορμήσεις στην Βόρεια Εύβοια.

Οι εγκαταστάσεις του Κάμπινγκ έχουν πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον που τις περικλείει, κάνοντας όσο πιο διακριτική γίνεται την ανθρώπινη παρουσία σε αυτό το όμορφο ζευγάρωμα δάσους και θάλασσας. Το Κάμπινγκ λειτουργεί από την 1η Απριλίου έως και τις 30 Οκτωβρίου του κάθε έτους. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση χρόνων, γεγονός που ταιριάζει με την αμεσότητα και την λιτότητα της φυσικής κατάστασης.

Εύκολα προσβάσιμο (95χλμ από την Χαλκίδα και μόλις 19χλμ από την Αιδηψό) και μοναδικά ποιοτικό, το Κάμπινγκ, το δικό μας και το δικό σας ξεχωριστό Κάμπινγκ Ροβιές, περιμένει να σας φιλοξενήσει στον χώρο του, όπου το μπλε το ουρανού γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας, φέρνοντας στον νου τα λόγια του μεγάλου μας Ποιητή: ‘Θεέ μου, τι μπλε ξοδεύεις για να μην σε βλέπουμε’…

Το Camping Ροβιές λειτουργεί από την 1 του Ιούνη έως και τις 30 του Σεπτέμβρη.

camping, Ροβιές, Rovies, κατασκήνωση, κατασκηνώσεις, διακοπές, εύβοια, ευβοια, kataskinosi, kataskinoseis, diakopes, diamoni, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ροβιές Βόρεια Εύβοια

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Free Parking

Free Parking

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης
Ηλίας 08/06/2020 18:35
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό

Ενώ ξεκινήσαμε να μείνουμε στο κάμπινγκ με τις καλύτερες προσδοκίες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, την τελευταία ημέρα την ώρα του checkout, ο κυριουλης φρόντισε να δείξει τον πονηρό εαυτό του χρεώνοντας ακριβότερα την σκηνή μας! Προσοχή στο κλείσιμο του λογαριασμού καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τις τιμές από την αρχή,γιατί ο τιμοκατάλογος του είναι μάλλον ανάλογα με την διάθεση του