Η Παραλία Τσοκαΐτη Ιστϊαίας, ανήκει σε ένα νέο παραθεριστικό οικισμό, καθώς άρχισε να οικοδομείτε μέσα στην δεκαετία του 1970. Γεωγραφικά βρίσκεται δυτικά της Ιστιαίας, δίπλα σε έναν από τους δυο υδροβιότοπους, της Βόρειας Εύβοιας το μικρό Λιβάρι.

Τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, το ψιλό βότσαλο και η άμμος, σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά, είναι ο πόλος έλξης για την δημιουργία εξοχικών κατοικιών.

Η παράλια Τσοκαΐτη είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς στην περιοχή για τους καλοκαιρινούς μήνες, εδώ μπορείτε να βρείτε τον ατομικό σας χώρο για μπάνιο, αλλά και οργανωμένο με ξαπλώστρες.

Διαδρομή:Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για τον οικισμό Τσοκαΐτη Ιστιαίας. Η πρώτη είναι από το λιμάνι των Ωρεών, με αφετηρία το γραφείο του λιμεναρχείου, ακολουθούμε τον παραλιακό δρόμο, μετά από 2,8 χιλιόμετρα διαδρομής περίπου φτάνουμε.

Η δεύτερη διαδρομή από την Ιστιαία, ξεκινάμε από την πλατεία στο κέντρο της πόλης, με κατεύθυνση τον οικισμό Άγιος Παντελεήμων(Τσιφλίκι), εκεί υπάρχει η πινακίδα για τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε, συνολική απόσταση της διαδρομής 6 χιλιόμετρα.

παραλίες,μπάνιο, Τσοκαϊτη, Ιστιαία, θάλασσα,παραλία, εύβοια, paralia, thalassa, evia”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ιστιαία, Εύβοια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης