Η παραλία της Αγίας Άννας (Αγκάλη) είναι ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας περίπου 1 ώρα από την Χαλκίδα η οποία προβάλει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Eίναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας (περίπου 9km).Η θάλασσα είναι βαθειά, ο βυθός έχει άμμο, ενώ η παραλία έχει χοντρή άμμο και βότσαλο.

Η παραλία είναι οργανωμένη σε αρκετά σημεία αλλά είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει πάντα χώρος για όλους.

Αποτελεί προορισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης όπου η πλούσια βλάστηση χάνεται στα νερά της με μοναδικό τρόπο δημιουργώντας μια εικόνα μαγική.
Το γραφικό της πλακόστρωτο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους για μια βόλτα περίπου 2 χλμ ενώ ο ήχος του κύματος υπόσχεται να σας γαληνέψει και να σας κάνει αμέσως να την αγαπήσετε…

Η εικόνα αυτή και η προτροπή για χαλάρωση δεν θα πρέπει να αποτρέπει τον επισκέπτη που έχει επιθυμία για πιο έντονες βραδινές δραστηριότητες ο οποίος μπορεί να τις ικανοποιήσει στα Clubs και στα διάφορα Cafe-Bars που διαθέτει στην κόψη του κύματος!

Με ικανό αριθμό ενοικιαζόμενων δωματιών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση και κάθε πορτοφόλι.Με επιλογές αγροτουρισμού έως διαμονή σε παραθαλάσσια δωμάτια οι ιδιοκτήτες τους υπόσχονται να σας κάνουν να την επισκεφτείτε ξανά!

Τα θαλασσινά και το φρεσκοψαρεμένο θράψαλο θα σας προσφέρουν μια πανδαισία γεύσεων απο τα πολυάριθμα μεζεδοπωλεία και εστιατόρια της περιοχής, ενώ θα βρείτε και εστιατόρια με επιλογή κρεάτων και συναφών ειδών καλύπτοντας κάθε γαστρονομική επιθυμία.

Η παραλία της Αγίας Αννας αριθμεί περίπου 200 μονίμους κατοίκους και 2000 εποχικούς.Στις ανάγκες τους συνδράμουν ένα μικρός αριθμός καταστημάτων Mini Markets , ψιλικών καθώς και 2 φούρνοι τα οποία θα αποκαταστήσουν και για σας σχεδόν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια των πολυήμερων ή ολιγοήμερων διακοπών σας.

παραλίες,μπάνιο, θάλασσα,παραλία Αγία Άννα, Αγία Άννα, Αγκάλη, εύβοια, paralia Agia Anna, Agia Anna, Aggali, thalassa, evia”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παραλία Αγία Άννα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης