Παραλία Μονής Γαλατάκη είναι η εντυπωσιακή και μεγάλη σε έκταση – περίπου δύο χιλιομέτρων – τι σφιχταγκαλιάζει τους πρόποδες του όρους Καντήλι ακριβώς κάτω από τη Μονή.

Ένα από τα ατού της παραλίας είναι η θέα που αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό, καθώς τα πεύκα ενώνονται με τη θάλασσα και η ματιά φτάνει πανοραμικά σε κάθε γωνιά της περιοχής.

Η ακτή είναι στρωμένη με βότσαλα το ίδιο και η κρυστάλλινη θάλασσα με τους γαλάζιους ιριδισμούς.

Στην παραλία θα φτάσετε σχετικά εύκολα με αυτοκίνητο ή μηχανή. Θα ακολουθήσετε παραλιακά το δρόμο στο νότιο άκρο της Λίμνης. Από εκεί θα συνεχίσετε – πάντα παραλιακά – προς τα Κατούνια. Μόλις περάσετε και τα Κατούνια θα δείτε την παραλία του Αγίου Γεωργίου (επίσης εξαιρετικής ομορφιάς). Μέχρι και κάποιο σημείο ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και μετά από ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά θα βρείτε μία “διχάλα” στην οποία – παραλιακά – συνεχίζει χωματόδρομος (στρωμένος) σχετικά καλός.

Σε πέντε λεπτά είστε στην παραλία.

Συνολικά από τη Λίμνη μέχρι και την παραλία της Μονής Γαλατάκη θα καλύψετε μια απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων.

Πρόκειται για μια προσφιλή παραλία στους ελεύθερους κατασκηνωτές και κάπου… ανάμεσα στα πεύκα κάθε χρόνο ξεπροβάλλουν μικρές και μεγάλες σκηνές καθώς και τροχόσπιτα.

παραλία, Μονής Γαλατάκη, Λϊμνη, paralia, Monis Galataki, Limni, κάμπινγκ, ελεύθερο, διακοπές, εκδρομή, εύβοια, camping, elefthero, diakopes, ekdromi, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μονή Αγίου Νικολάου Γαλατάκη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης