Μια απο τις καλύτερες παιδικές κατασκηνώσεις, η κατασκήνωση Λελούδα λειτουργεί σε τρεις περιόδους των 22 ημερών η κάθε μια, από τα μέσα Ιουνίου έως το τέλος Αυγούστου. Η Μπέττυ Λελούδα, απόφοιτη της σχολής Καλών Τεχνών και εικαστικός με μακρόχρονη διαδρομή στο χώρο της κεραμικής, συνέθεσε, με την αμέριστη βοήθεια του «εργάτη» Στέφανου Λελούδα, το μεγαλύτερο έργο της δημιουργώντας την Παιδική Κατασκήνωση της Οικογένειας μας. Και η πιο μικρή λεπτομέρεια εμπεριέχει καλλιτεχνικά στοιχεία, τα πάντα έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τη καλύτερη δυνατή διαμονή των παιδιών σε ένα περιβάλλον που εναρμονίζεται πλήρως με τη φύση.

Στόχος της οικογένειας μας είναι να προσφέρουμε την ασφάλεια και τη σιγουριά που κάθε γονιός χρειάζεται όταν μας εμπιστεύεται το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής του, το παιδί του. Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, σε συνεργασία με εξειδικευμένο, γνώριμο ανθρώπινο δυναμικό και πρόγραμμα που συνδυάζει τα καλλιτεχνικά, τον αθλητισμό, την ομαδική ζωή και την θάλασσα, φιλοδοξούμε να συμβάλουμε με τον πιο θετικό τρόπο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και των δικών σας παιδιών.

Λελούδα, Lelouda, Δάφνη, Dafni, κατασκήνωση, κατασκηνώσεις, διακοπές, εύβοια, ευβοια, kataskinosi, kataskinoseis, diakopes, diamoni, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Δάφνη 344 00

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης