Με φόντο τα βουνά της Αττικής και με την θαλασσινή αύρα του Ευβοϊκού κόλπου να το αγκαλιάζει, το Milos είναι ένα σύγχρονο και φιλόξενο camping και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Στην Ερέτρια της Εύβοιας 1 μόλις χιλιόμετρο από την πόλη στη περιοχή Μύλος, απ’ όπου και το όνομα, μια θέση που συνδυάζει ιδανικό φυσικό περιβάλλον, ιστορική αξία, καθαρή θάλασσα, βρίσκεται το Milos Camping για να σας προσφέρει ονειρεμένες διακοπές. Βολική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα της Αθήνας (95 χ.μ), της Ερέτριας (1,5 χ.μ), της υπόλοιπης Εύβοιας (19 χ.μ από την Χαλκίδα), καθώς επίσης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επιπλέον οι σύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής και καθαριότητας, οι κοινόχρηστες παροχές, η οργανωμένη υποδοχή, η πισίνα με το pool bar Solim , το mini market, οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες, η παιδική χαρά, σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις του έμπειρου προσωπικού μας, είναι ένα σύνολο από ανέσεις και υπηρεσίες οι οποίες καθιστούν την διαμονή των πελατών μας μια ευχάριστη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας.

Milos, camping, Eretria, Ερέτρια, κατασκήνωση, κατασκηνώσεις, διακοπές, εύβοια, ευβοια, kataskinosi, kataskinoseis, diakopes, diamoni, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Περιφερειακή οδός Χαλκίδας-Αλιβερίου, Εύβοια, 34008

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Mini Market

Mini Market

Κοινόχρηστα Πλυντήρια

Κοινόχρηστα Πλυντήρια

Ζεστό νερό όλο το 24ωρο

Ζεστό νερό όλο το 24ωρο

Free Parking

Free Parking

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Κουζίνα

Κουζίνα

Μπαρ

Μπαρ

Πισίνα

Πισίνα

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης