Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εκμάθηση εξειδικευμένων ξένων γλωσσών, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καινοτομικά σχεδιασμένων και εφαρμοσμένων να καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Εάν επιθυμείτε την συνέχιση των σπουδών σας σε ξένα πανεπιστήμια, εάν η θέση σας απαιτεί πολύγλωσσες συνεργασίες και ταξίδια στο εξωτερικό, εάν αποφασίσατε να μετοικίσετε, εάν επιθυμείτε να ανακαλύψετε έναν πολιτισμό μέσα από την γλώσσα του, ή εάν επιλέξατε την Ελλάδα ως μόνιμο τόπο διαμονής σας και θέλετε να μάθετε ελληνικά, έχουμε τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τον στόχο σας!

Στόχος μας:

Η ένταξή σας στο κατάλληλο πρόγραμμα προκειμένου να σας διασφαλίζουμε τα ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα εκμάθησης.

Το αυστηρά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό από καταξιωμένους καθηγητές , με μεγάλη εμπειρία και υψηλή ικανότητα μεταδοτικότητας,

Μια σειρά αυστηρά επιλεγμένων εκδόσεων, η χρήση διαδραστικής τεχνολογίας e-books,το belt study system εγγυώνται την ποιότητα της γνώσης και διασφαλίζουν το ταχύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συνεχής αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των λειτουργικών διαδικασιών αποσκοπώντας στην διασφάλιση της άριστης και άρτιας παροχής γνώσεων.

Τα αριστα ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας ( 100% για πολλοστη φορα) και η επίτευξη υψηλών βαθμολογιών, επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και επιβραβεύουν την προσπάθειά σας.

Φλωσσική παιδεία, Glossiki paidia, Χαλκίδα, Xalkida,φροντιστήρια, ξένες, γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά,εύβοια, frontistirio, frontistiria, xenes, glosses, aglika, germanika, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χαϊνα 47, χαλκίδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης