Φορτώνει…

Τα μαθήματα μας απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ξεκινώντας με ειδικά προγράμματα σπουδών και φυσικό ομιλητή της γλώσσας από 4 ετών. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και υπάρχει η δυνατότητα εντατικών και ημιεντατικών μαθημάτων, ώστε οι μαθητές μας να κατακτήσουν πιο γρήγορα τους στόχους τους. Έτσι, ο ρυθμός διδασκαλίας προσαρμόζεται στις ανάγκες τους και ο καθένας μαθαίνει στο χρόνο του χωρίς πίεση και άγχος.

Στόχος είναι αφενός η απρόσκοπτη προφορική και γραπτή επικοινωνία, η ορθή άρθρωση και γραφή, η έμφαση σε όλες τις δεξιότητες και η απόκτηση του ανάλογου πιστοποιητικού, είτε μιλάμε για το κλασσικό lower και proficiency, είτε για πιστοποιητικό εισαγωγής σε πανεπιστήμια ή για αποδεικτικό γνώσης αποδεκτό στην αγορά εργασίας.

Γλώσσες:

Αγγλικά: Η σύγχρονη αγγλική γλώσσα, η οποία μερικές φορές χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια lingua franca κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 24 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα, και την πρώτη θέση ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%.

Ισπανικά: Η εκμάθηση των Ισπανικών είναι ιδιαίτερα εύκολη για τους Έλληνες,διότι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά, ηχητικά αλλά και συντακτικά, και περιέχει πολλές ελληνικές «δανεικές» λέξεις. Τα ισπανικά είναι η δεύτερη στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 560 εκατομμύρια ανθρώπους. Θεωρείται η δεύτερη σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο, χάρη στην αυξανόμενη χρήση της στις ΗΠΑ, της σχετικής επιβολής της στην εκπαίδευση, της αυξανόμενης οικονομίας του ισπανόφωνου κόσμου, της επιρροής της στη μουσική βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την παγκόσμια λογοτεχνία.

Ιταλικά: Τα Ιταλικά είναι η πιο μελωδική γλώσσα του κόσμου,Τα Ιταλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ιταλίας, του Σαν Μαρίνο, του Βατικανού και μία από τις τέσσερεις επίσημες γλώσσες της Ελβετίας. Επίσης αποτελεί επίσημη γλώσσα σε περιφερειακό επίπεδο στην Κροατία και στην Σλοβενία. Είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μία από τις γλώσσες εργασίας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο αριθμός των φυσικών ομιλητών ξεπερνά τα 64 εκατομμύρια, ενώ ο συνολικός αριθμός των ομιλητών αγγίζει τα 90 εκατομμύρια παγκοσμίως

Ρώσικα: Η Ρωσική γλώσσα είναι μια πλούσια και πολύ όμορφη γλώσσα, η οποία έχει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, ειδικά στην δομή της γραμματικής και του συντακτικού, κάτι το οποίο διευκολύνει τους Έλληνες σπουδαστές στην προσπάθεια τους να την κατακτήσουν.Η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για τη διεκπεραίωση σοβαρών εμπορικών δραστηριοτήτων και την εκπλήρωση επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει το πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

Ελληνικά Για Ξένους: Ξεκινήστε λοιπόν μαθήματα Ελληνικών, γιατί μαθαίνοντας κανείς αυτή την εκπληκτική γλώσσα και βουτώντας στα βαθιά νερά της, μαθαίνει τον εαυτό του και τους ανθρώπους, κατανοεί καλύτερα τον ίδιο του τον πολιτισμό, ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο και τη γλώσσα που μετράει ήδη 34 αιώνες εξέλιξης. Η γλώσσα που γεννήθηκε στη χώρα της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και της επιστήμης, της δραματουργίας και των Ολυμπιακών αγώνων αποτελεί μια πρόκληση με τη μουσικότητα και τη μαθηματική της δομή που θα σας συναρπάσει και θα σας αποκαλύψει τα μυστήρια της γλωσσικής εξέλιξης στο δυτικό πολιτισμό.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγγελάτου 17, Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ

ΡΩΣΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης