Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ELC – ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στη Χαλκίδα ιδρύθηκε πριν από 23 χρόνια, από ανθρώπους με όραμα την κατασκευή ενός σύγχρονου σχολείου, σύμφωνου με τις νέες διδακτικές απαιτήσεις στο χώρο των ξένων γλωσσών.

Οι τοίχοι μας, χρόνο με το χρόνο, γεμίζουν με φωτογραφίες από τις γιορτές μας, εργασίες παιδιών, τις σκέψεις μας, τα νέα μας. Οδηγημένοι από την αγάπη και την έμπνευσή μας, καθώς και από τη μακρόχρονη εμπειρία μας, καταφέραμε κάθε νέα σχολική χρονιά να είναι πιο χαρούμενη και επιτυχημένη από εκείνη που πέρασε, καθιστώντας το φροντιστήριό μας το καλύτερο σχολείο της περιοχής και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας, κρίνοντας από τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών μας.

Το φροντιστήριο στεγάζεται σ’ ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με ευχάριστη, φιλική ατμόσφαιρα, ιδανική για τους μικρούς μαθητές μας. Μέσα σε άπλετο φυσικό φωτισμό και ανάμεσα σε χαρούμενα χρώματα, η διδασκαλία γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία. Το φροντιστήριο διαθέτει όλον τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και τις ανέσεις ενός σύγχρονου σχολείου, ενώ πληροί πλήρως της προδιαγραφές ασφαλείας. Το κτίριο είναι προσβάσιμο και από άτομα με κινητικές δυσκολίες. Διαθέτουμε 13 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα σεμιναρίων, αίθουσα προβολής, άνετη αυλή για διάλειμμα και βιβλιοθήκη.

  • Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Υψηλά ποσοστά επιτυχίας, IELTS, TOEFL
  • Cambridge, Michigan, DELF, DALF,GOETHE
Ανυφαντής, Anifantis, Χαλκίδα, xalkida, φροντιστήρια, ξένες, γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά,εύβοια, frontistirio, frontistiria, xenes, glosses, aglika, germanika, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κουκούλη Β. Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης