Στο κέντρο μας συνεχίζουμε να τολμούμε και να πρωτοπορούμε σεβόμενοι πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια με πίστη σε ένα όραμα:
Να δίνουμε σε όλους τους νέους τη δυνατότητα να επικοινωνούν διεθνώς με τις ξένες γλώσσες και να δρουν ως ισότιμοι πολίτες του Κόσμου. Να εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά στις τεχνολογίες του αύριο. Να αναπτυσσόμαστε με σωστά βήματα ξεπερνώντας τα σύνορα του Ελλαδικού χώρου και να εξάγουμε τεχνογνωσία. Να πρωτοπορούμε στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και να συνδυάζουμε την επιχειρηματικότητα με την συνεχή πολιτιστική προσφορά. Αυτό το όραμα μας οδήγησε στην πολυετή δράση μας ευρύτερα στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης πάντα με την καταλυτική συμβολή του πολύτιμου έμψυχου υλικού του κέντρου μας, τα διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη που με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στο αντικείμενό τους κρατούν την παροχή των υπηρεσιών μας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκυριανού Αναστασία Φωτογραφίες

Σκυριανού Αναστασία, Skyrianou Anastasia, Βασιλικό, Vasiliko, φροντιστήρια, ξένες, γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά,εύβοια, frontistirio, frontistiria, xenes, glosses, aglika, germanika, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μαυρομιχάλη, Βασιλικό

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης