Είσοδος

Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή, όπως επίσης και το ντεκόρ. Απλό, παρεϊστικο και ζεστό μαγαζί με πέτρα παντού, ξεφεύγει αρκετά από το κιτς στυλ των περισσοτέρων αντίστοιχων μαγαζιών της πόλης.

Επίσης είναι το είδος του μεζεδοπωλείου όπου αν έχεις στο σπίτι κιθάρα την παίρνεις, πιάνεις ένα τραπέζι σε μια γωνιά με την παρέα σου και συνοδεία κρασιού και μεζέ τραγουδάς απαλά και όμορφα προσθέτοντας επιπλέον συν στην ήδη ζεστή ατμόσφαιρα.

Της Αργυρώς, μεζεδοπωλείο, φαγητό,ταβέρνα, χαλκίδα, εύβοια, fagito, evia,xalkida, mezedopolio, taverna, Tis Arguros

Τοποθεσία

Προσθήκη Κριτικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υπηρεσία
Please rate Υπηρεσία
Αξία για κόστος
Please rate Αξία για κόστος
Τοποθεσία
Please rate Τοποθεσία
Καθαριότητα
Please rate Καθαριότητα

Ζητήστε την Διαχείριση της Καταχώρισης

Ζητήστε μας αλλαγές στην επιχείρηση σας!

Προσαρμόστε τις λεπτομέρειες της καταχώριση σας, απαντήστε σε κριτικές, ανεβάστε φωτογραφίες και πολλά άλλα για να δείξετε στους πελάτες τι κάνει την επιχείρησή σας ξεχωριστή.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Επιλέξτε Πακέτο

Συμπληρώστε τη φόρμα