Ξεκινήσαμε..

Τον φεβρουάριο του 1992 ξεκινήσαμε στον χώρο της ζαχαροπλαστικής με το πρώτο μας κατάστημα στην Λιανή Άμμο Χαλκίδας. Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και μας βοήθησε να προχωρήσουμε αρκετά γρήγορα στο επόμενό μας βήμα.

Ξεκίνημα στον χώρο του Catering..

Το 2004 κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στον χώρο του catering. Εκδηλώσεις, γιορτές, γάμοι και πολλά άλλα χαρούμενα γεγονότα πολύ σύντομα μας οδήγησαν σε μιά πολύ υψηλή θέση στην καρδιά σας και μας δείξατε την εμπιστοσύνη σας.

Ανοίξαμε το κατάστημα στην Κάνηθο..

Το 2008 ένα νέο κατάστημα Γουναρόπουλος άνοιξε τις πόρτες του για να σας γλυκαίνει την ημέρα. Στην κάνηθο, μια απομακρυνσμένη συνοικία απο το κέντρο της Χαλκίδας ανοίγουμε το κατάστημα το οποίο και στηρίζετε έως και σήμερα.

Μεταφερόμαστε σε νέες εγκαταστάσεις..

Είναι 2011 και παίρνουμε την απόφαση να αλλάξουμε κλίμα, όχι όμως και γειτονιά. Οι καινούργιες πολυτελείς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, λίγο πιο κάτω απο το πρώτο μας μαγαζί αποτελούν ένα “κόσμημα” όπως μας αποκάλεσαν για την γειτονιά..

Σήμερα..

Σήμερα, τα ζαχαροπλαστεία Γουναρόπουλος, με την ανοδική πορεία που ακολουθούν όλα αυτα τα χρόνια και με την αγάπη που μας δείχνετε, αποτελούν ομολογουμένως ένα απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Χαλκίδας. Με το catering που σας προσφέρουμε γεμίζετε ωραίες γεύσεις όλες τις χαρούμενες στιγμές σας, και είμαστε εδώ για να σας ανακοινώσουμε το επόμενο ανοδικό βήμα μας.

Σας ευχαριστούμε..

Δείτε όλα τα ζαχαροπλαστεία μας στην Χαλκίδα

  1. Γουναρόπουλος (Παραλία)
  2. Γουναρόπουλος (Κάνηθος)
  3. Γουναρόπουλος (Λιανή Άμμος)
  4. Γουναρόπουλος (Δάριγκ)
Γουναρόπουλος, χαλκίδα, γλυκά, τούρτες, σιροπιαστά, σιροπιαστά, τάρτες, ζαχαροπλαστεία, ζαχαροπλαστείο,εύβοια, Goynaropoulos, xalkida, tourtes, glika, tartes, siropiasta, evia, zaxaroplastia, zaxaroplastio

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αθανασίου Διάκου 52, Κάνηθος

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης