Φορτώνει…

Στη Χαλκίδα στην οδό Πλατανιώτη 1, στο δρόμο απέναντι από τα δικαστήρια της πόλης, εδώ και λίγα χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας χώρος που παραπέμπει σε κλασικό παριζιάνικο bistro, συνδυάζοντας ιδανικά το σήμερα με τη παράδοση. Ιδιαίτερα φροντισμένο και στην παραμικρή του λεπτομέρεια σου δημιουργεί την πεποίθηση πως επέλεξες το σωστό σημείο που σου εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες να παραδοθείς στις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του και στις δημιουργικά μεθυστικές σφαίρες του καλού και εξεζητημένου ποτού.

Μουσικά όργανα, αντίκες, παλιές αφίσες στους τοίχους, άρτια και προσεγμένη διακόσμηση σε στυλ παριζιάνικου bistro, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη και σπάνια συλλογή ποτών, υπερτονίζουν την διάθεση του κόσμου για άλλες μουσικές και όχι μόνο βραδιές.

Εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες κάθε χρόνο αποτελούν την κινητή μας διαφήμιση, καθώς το café bar Boheme κατέκτησε σχεδόν τους πάντες και θρονιάστηκε σαν αδιαφιλονίκητος νικητής της νύχτας κάτω από τα αστέρια.

Bohème

Boheme, cafe, bar, μπαρ, Χαλκίδα, xalkida, καφετέρια, καφετέριες, διασκέδαση, εύβοια, εύβοια, kafeteria, kafeteries, diaskedasi, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πλατανιώτη 1, χαλκίδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης