Το αρτοποιείο Asimakos bakery and patisserie σίγουρα ικανοποιεί όλους τους πόθους σας για φρέσκα αρτοσκευάσματα. Στόχος μας είναι να σας αφήσουμε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, όταν δοκιμάζεται τις δημιουργίες μας, είτε πρόκειται για παραδοσιακές γεύσεις, είτε για τολμηρές νέες δημιουργίες ή ειδικές παραγγελίες ύστερα από επιθυμία των πελατών. Αυτή η οικεία μυρωδιά από τα φρεσκοψημένα ψωμάκια, τα αρτοσκευάσματα, τα υπέροχα κέικ και γλυκά γεμίζει πάντα το αρτοποιείο μας δίνοντάς σας τη δελεαστική πρόσκληση να εισέλθετε. Η επιτυχία μας είναι η ικανοποίηση που παίρνετε με κάθε μπουκιά από τα αρτοσκευάσματα μας.
Στο αρτοποιείο μας, όλα τα αρτοσκευάσματα που πωλούνται είναι φρέσκα. Με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές και με σκοπό τη διατήρηση της γεύσης, η ποιότητα της παραγωγής μας απέχει πολύ από μια αυτόματη διαδικασία. Οι αρτοποιοί μας, δίνουν όλη τους την τέχνη στην κουζίνα, για να πετύχουν την άριστη ποιότητα και γεύση των αρτοσκευασμάτων, τα οποία φτιάχνονται με τα αγνότερα υλικά χωρίς τη χρήση τεχνητών ουσίων (π.χ. συντηρητικά).
Σε αυτήν την ιστοσελίδα σας παρουσιάζουμε μερικές από τις λιχουδιές μας, οι οποίες σίγουρα θα σας κάνουν να ξετρελαθείτε μέχρι την επόμενη σας επίσκεψη.

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αποστόλη 30 και Αριστογείτωνος

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Τρίτη

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Τετάρτη

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Πέμπτη

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Παρασκευή

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Σάββατο

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Κυριακή

6:30 π.μ. - 9:30 μ.μ.

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης