Κοσμηματοπωλείο Αντιβάχης – Χαλκίδα

Είναι μια  οικογενειακή επιχείρηση που ασχολούνται με δαχτυλίδια, περιδέραια, σκουλαρίκια και άλλα στολίδια.Το πάθος τους για την επισκευή  κοσμημάτων χρονολογείται από τους αρχικούς τους ιδρυτές. Στόχος τους είναι μέσω του κοσμήματος τους να αναδείξουνε τις λαμπερές πτυχές του χαρακτήρα της κάθε γυναίκας και όχι μόνο. Επίσης ,το πάθος τους για τα κοσμήματα και η τακτική έκθεση σε τόσα πολλά κομμάτια παρέχει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα.

Ο τρόπος ζωής και το κόσμημα πάνε χέρι-χέρι. Ένα όμορφο βραχιόλι ταιριάζει πάντα με ένα ωραίο ντύσιμο και τονίζει διακριτικά το προσωπικό μας με στυλ.Ο χρυσός και τα διαμάντια όχι μόνο αυξάνουν την αξία κάθε ρούχου, αλλά δείχνουν και σεβασμό στον χρήστη του.

Κοσμηματοπωλείο Αντιβάχης προσφέρει έναν νέο ορισμό του στυλ, της κομψότητας και της λεπτότητας για τα κοσμήματα των ανδρών.Οι άνδρες που είναι πολύ περήφανοι για την εμφάνισή τους θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να φαίνονται ελκυστικά.

Υπηρεσίες.  Στην Κοσμηματοπωλείο Αντιβάχης θα διαγνώσουμε το δαχτυλίδι σας έτσι ώστε να μπορεί να έχει το σωστό μέγεθος με συγκόλληση ή συγκόλληση πρόσθετων πολύτιμων μετάλλων στη θέση του ανάλογα με την περίσταση. Η έμπειρη ομάδα μας θα αξιολογήσει το μέγεθος κάθε δαχτυλιδιού σε ατομική βάση για να καθορίσει τη λιγότερο επεμβατική μέθοδο για το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας και να διασφαλίσει την ακεραιότητά του. Εάν χρειάζεται επιπλέον επισκευή κοσμήματος, θα το προτείνουμε τη στιγμή που θα αφήσετε το δαχτυλίδι σας μαζί μας. Όσο το δαχτυλίδι σας βρίσκεται στο κατάστημά μας, θα υποβληθεί σε κατάλληλο καθαρισμό κοσμημάτων .

Συντήρηση κοσμημάτων.  Επισκεφτείτε το Κοσμηματοπωλείο Αντιβάχης για έλεγχο και καθαρισμό κοσμημάτων.

Προσφερόμενες υπηρεσίες:

  • Αγορά κοσμημάτων
  • Ασημένια κοσμήματα (π.χ. βέρες γάμου. Οι βέρες των ονείρων σας βρίσκονται στο κατάστημα μας.)
  • Χρυσά κοσμήματα ( π.χ. βέρες γάμου, Βαπτιστικοί Σταυροί .Παιδικοί σταυροί που θα αντέξουν για μια ζωή.)
  • Παραγγελίες κοσμημάτων
  • Επισκευή κοσμημάτων
  • Δαχτυλίδια Γάμου & Αρραβώνων
  • Συντήρηση κοσμημάτων
  • Καθαρισμό κοσμημάτων.

Τα δαχτυλίδια, τα περιδέραια, τα βραχιόλια, ακόμη και τα ρολόγια είναι πλέον ένα από τα απαραίτητα.Προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Σχέδια και μοτίβα αναγνωρισμένης κομψότητας , υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Κοσμηματοπωλείο Αντιβάχης,Χαλκίδα,Εύβοια,Κεντρική Εύβοια,κοσμηματοπωλείο,Ckalkis,Evia,Central Evia, jeweler,jewelry, watches, accessories,necklaces, bracelets,rings,δαχτυλίδια,περιδέραια, βραχιόλια,ρολόγια,αξεσουάρ,κοσμημάτα.

.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

5 Αβάντων, 341 00 Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00π.μ.–3:00μ.μ.

Τρίτη

9:00π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ

Τετάρτη

9:00π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ

Πέμπτη

9:00π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ

Παρασκευή

9:00π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ

Σάββατο

9:00π.μ.–3:00μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες

Μέγεθος δαχτυλιδιού

Συντήρηση κοσμημάτων - καθαρισμό κοσμημάτων

Κοσμήματα,ρολόγια,ασήμι

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης