Το Net Food Cafe βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα στη διεύθυνση Γεωργίου Παπανδρέου. Προσφέρει ποικιλία καφέ και ροφημάτων,διάφορα σνακ.σφολιατοειδή καθώς και την δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας σάντουιτς.Με άριστη ποιότητα,γρήγορη εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ευχάριστο γευστικό διάλειμμα.
Στάθης Αγγελόπουλος
21 Μαΐου 2025 at 11:45Στα σάντουιτς που φτιάχνονται δεν υπάρχουν τιμές για κάθε είδος, αν έχεις πχ 4 ευρώ δεν ξέρεις πόσο κάνει και αν σου φτάσουν τα χρήματα. Και το ψήσιμο ένα λεπτό δεν πρόλαβε να λιώσει ούτε το τυρί. Χωρίς φόρτο εργασίας το μαγαζί, άρα βαρεμάρα να ψήσουν έν
Χρήσιμη κριτικήκατερινα
1 Απριλίου 2020 at 12:09καλημερα..μόλις παρέλαβα τον καφέ μου και το φαγητό μου…ο καφες ήταν αγευστος κρύος και το φαγητό μου εκτός του ότι ήταν λάθος από αυτό που ζήτησα είχε μέσα και τρίχα…κριμα..δεν θα ξανα πάρω. και η τιμή του ακριβή χωρίς νερό….
Χρήσιμη κριτική