Φορτώνει…

Η MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. είναι σήμερα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με πολύχρονη εμπειρία στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στην ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Η MICROCHIP διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα όμιλο εταιριών και 5 (ΠΕΝΤΕ ) καταστημάτων πληροφορικής και τεχνολογιών.

· Στην ΧΑΛΚΙΔΑ το κεντρικό κατάστημα της MICROCHIP το οποίο πλέον έχει μεταφερθεί στην οδό Κότσου 30,  διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο σύστημα πώλησης και υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και OFFICE AUTOMATION με χιλιάδες διαθέσιμα είδη πληροφορικής και νέας τεχνολογίας διαθέτοντας ένα άριστα οργανωμένο τμήμα πώλησης με ειδικά εκπαιδευμένους πωλητές Η/Υ, και άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και πολυπληθές προσωπικό του.

· Επίσης στην ίδια διεύθυνση σε διαφορετικό χώρο λειτουργεί πλήρως οργανωμένο τμήμα SERVICE της εταιρίας , στελεχωμένο με πολύπειρους τεχνικούς , το οποίο και αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο ΤΜΗΜΑ SERVICE στην ΧΑΛΚΙΔΑ, πιστοποιημένο με ISO 9001.

Στην οδό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 λειτουργεί η MICROCHIP TELECOM κατάστημα λιανικής το οποίο δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες γενικότερα , (κινητή και σταθερή τηλεφωνία) αλλά και στις νέες τεχνολογίες της πληροφορικής και της ψηφιακής τεχνολογίας.

· Στην οδό ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 19 στην ΧΑΛΚΙΔΑ λειτουργεί το 1ο INTERNET CAFE του ομίλου MICROCHIP τοMICROCHIP NET CAFE στο οποίο υπάρχουν 80 Η/Υ σε έναν τεράστιο χώρο 150 τ.μ. στο κεντρικότερο σημείο της πόλης , όπου προσφέρονται υπηρεσίες INTERNET αλλά και GAMING στους χρήστες , Το MICROCHIP NET CAFE είναι ιδανικό για επαγγελματίες , αλλά και για χρήστες gaming και internet.

· Στην οδό Κριεζή και Αβάντων στην ΧΑΛΚΙΔΑ υπάρχει το 2o INTERNET CAFÉ του ομίλου MICROCHIP το CHIP NET CAFÉ στο οποίο υπάρχουν 40 Η/Υ σε έναν χώρο 120 τ.μ. όπου και εκεί προσφέρονται υπηρεσίες INTERNET αλλά και GAMING στους χρήστες .

· Επίσης Η MICROCHIP δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια και στον χώρο της εκπαίδευσης , παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο της εκπαίδευσης , με την MICROCHIP ACADEMY στην οδό ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ & ΒΑΡΑΤΑΣΗ 25 στην ΧΑΛΚΙΔΑ , όπου υπάρχουν 4 αίθουσες εργαστηρίων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στις οποίες λειτουργούν ταχύρρυθμα και ετήσια τμήματα εκπαίδευσης στην Πληροφορική , με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ( ECDL , ACTA κλπ)

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

κότσου 30, χαλκίδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης