Φορτώνει…

ipGroup

“Στη IP GROUP φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε λύσεις παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε όσα περισσότερα προβλήματα για να ικανοποιούμε στο μέγιστο τους πελάτες μας. Στόχος μας η καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών μας και του ανθρώπινου δυναμικού μας. Δεσμευόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά να λαμβάνετε αυτό που σας αξίζει.”

ipGroup – Χαλκίδα –  διατηρεί υπηρεσίες στο τομέα της καθαριότητας κτιρίων , στο βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων – σαλονιών-οχημάτων , στις εφαρμογές απολύμανσης και σε αρχικούς καθαρισμούς μετά από ανακαίνιση ή μετακόμιση.

Πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που τη κατατάσσουν σε σύγχρονο κέντρο έρευνας και παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών καθαριότητας, βιοεφαρμογών και απολύμανσης. Το έμπειρο προσωπικό εκπαιδεύεται καθημερινά στις νέες μεθόδους και πρακτικές καθαριότητας και στη χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Η καθαριότητα του εργασιακού χώρου δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για παραγωγική εργασία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει τους χώρους σας με έμφαση στη λεπτομέρια.Αναβαθμίζει την εικόνα της εγκατάστασης στους πελάτες σας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει τους χώρους σας με έμφαση στη λεπτομέρια. Ελάτε να μιλήσουμε για το δικό σας project. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας και καθαρίζει επί τόπου τα στρώματα και το σαλόνι σας. Ο βιοκαθαρισμός εξοντώνει έως και το 99,99% από τα ακάρεα και τους παθογόνους και προφυλάσσει από ρινίτιδες & αλλεργίες.

Η περίοδο της πανδιμίας COVID -19 οδήγησε στην αλλαγή των συνθηκών διασφάλησης της δημόσιας υγείας. Εξοπλιστήκαμε με τα πιό σύγχρονα μηχανήματα ψυχρής εκνέφωσης και πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά για την προάσπιση της υγείας του προσωπικού και των πελατών σας.

IP GROUP,ipGroup,Χαλκίδα,Εύβοια,καθαριότητα, βιοεφαρμογών, απολύμανση,καθαριότητα κτιρίων,καθαρισμό στρωμάτων,καθαρισμό σαλονιών, καθαρισμό οχημάτων,Chalkida, Evia, cleanliness, bioapplications, disinfection,cleaning of buildings,cleaning of mattresses, cleaning of salons, cleaning of vehicles.

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χαϊνά 4, Εύβοια, Χαλκίδα 34100, Ελλάδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9.00 – 21.00

Τρίτη

9.00 – 21.00

Τετάρτη

9.00 – 21.00

Πέμπτη

9.00 – 21.00

Παρασκευή

9.00 – 21.00

Σάββατο

8.00 – 2.00

Κυριακή

-

Υπηρεσίες

Καθαρισμός Κτιρίων

Απολυμάνσεις

Βιοκαθαρισμοί

Διαχείρηση Αναλώσιμων Υλικών

Αποφράξεις & Άντληση Υδάτων

Καθαρισμοί Χαλιών

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης