Ένα δωμάτιο με θέα στο απέραντο γαλάζιο? Ένα τραγούδι που θα χαράχτεί στη σκέψη μας σε μια έντονη στιγμή? Το άκουσμα των κυμμάτων την ώρα που ξυπνάμε το πρωί? Ένα ρομαντικό δέιπνο για δυο κάτω απο τ’ αστέρια? Η αξεπέραστη γεύση του φαγητού της μαμάς? Τα γέλια των παιδιών απο το παιδικό πάρτυ στην πισίνα? Η άψογη διοργάνωση της δεξίωσής σας?
Για εμάς το σημαντικότερο στοιχείο για τη δημιουργία μιας δυνατής εικόνας είναι ο άνθρωπος! Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας!Αναλαμβάνουμε λοιπόν όλα τα παραπάνω για εσάς και σας αφήνουμε να δημιουργήσετε μόνοι σας τις πιο δυνατές εικόνες που θα θυμάστε για καιρό. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν κατασκευαστεί με ένα σκοπό. Να εξυπηρετούν τις ανάγκες των επισκεπτών μας χωρίς να είναι κουραστικά. Ελαφριά διακόσμηση, διακριτική. Το Anastasia Hotel έχοντας ειδικότητα στο να δημιουργεί εμπειρίες, θα σας κλέψει την καρδιά με μία εκπληκτική γκάμα από σπιτικά πιάτα και λιχουδιές.

Anastasia Hotel Φωτογραφίες

Αναστασία, ξενοδοχείο, ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμονή, διαμονη, εύβοια, διακοπές, Κάρυστος, Anastasia, Karistos, xenodoxio, xenodoxia, diamoni, domatio, domatia, evia, diakopes

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κάρυστος

Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

4 αστέρων

4 αστέρων

Free Parking

Free Parking

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Καθαριστήριο / Πλυντήριο

Καθαριστήριο / Πλυντήριο

Καφετέρια

Καφετέρια

Μπαρ

Μπαρ

Πισίνα

Πισίνα

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης