Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας είχε οργανωθεί και λειτουργούσε πριν από το 1940 , όμως δεν υπάρχουν καταστατικά από το εκάστοτε πρωτοδικείο ώστε χρονολογικά να υφίσταται από τότε.

Έτσι , λοιπόν, όπως προκύπτει από τα τηρούμενα βιβλία Σωματείων με απόφαση του ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ πιστοποιείται  το σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»  , με αύξοντα αριθμό μητρώου ΓΕΝΙΚΟ 87/1972 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ 45/1972 και ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 1-6-1946 .

Μετά από τρεις τροποποιήσεις πήρε τη σημερινή του επωνυμία , «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»  , με χρονολογία ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στις 22-10-1984 .

Ρόλος – Στόχοι του Συλλόγου

Σε μια εποχή που η κοινωνία μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύπλευρη κρίση και αμφισβήτηση θεσμών σε κάθε επίπεδο κοινωνικής δράσης, αναγνωρίζουμε την προσφορά και το ρόλο του συνδικαλιστικού κινήματος στην ανάπτυξη των δημοκρατικών θεσμών και στη διαρκή πορεία αλλαγής και μεταρρύθμισης για το κοινό συμφέρον. Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας , όπως κι όλοι οι ανάλογοι σύλλογοι , είναι ένα ς συνδικαλιστικός φορέας με μεγάλη πορεία και έντονη δράση στα εκπαιδευτικά πεπραγμένα της χώρας με μοναδικό στόχο την ποιοτική δημόσια παιδεία και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι δράσεις κι οι αγώνες του Συλλόγου μας είναι διαρκείς .

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Στοά Χαλκιδικής 7, 34100, Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης