Δημιουργούμε Αξία στην Ελλάδα

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, σταθερής και του internet της χώρας. Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα 23 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, έχοντας επενδύσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ.

Επενδύουμε για ένα Δυνατό Τηλεπικοινωνιακό Δίκτυο

Με την ενσωμάτωση την hellas online, η Vodafone Ελλάδας διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο Οπτικών Ινών στην Ελλάδα και ενδυναμώνει της υπηρεσίες σταθερής και Internet, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επιχειρήσεις. Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει διαρκώς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο στην κινητή, με εκτενή κάλυψη 3G και 4G και υπηρεσίες 4G+ που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, ποιότητα και αξιοπιστία στους συνδρομητές της. Επιπλέον, η Vodafone παρέχει στους συνδρομητές της την τεχνολογία HD Voice, για να απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία φωνής που είχαν ποτέ, με εντυπωσιακά καθαρό και κρυστάλλινο ήχο, χωρίς παράσιτα και θόρυβο από το περιβάλλον.

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες

Η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων με καινοτόμα προϊόντα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το Vodafone Home αποτελεί μια μοναδική εμπειρία σταθερής και Internet για κάθε σπίτι, που συνοδεύεται από δύο πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα, τη Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση και τη Δωρεάν «Ρεζέρβα Επικοινωνίας». Επιπρόσθετα διαθέτει τη συνδρομητική τηλεόραση Vodafone TV που αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας για όλη της οικογένεια. Η Vodafone στέκεται επίσης δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία ως αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πληροφορική με τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύοντας την αποδοτικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία τους. Επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο για αυτούς συνδυασμό λύσεων και υπηρεσιών που τους υποστηρίζουν να γίνουν «Ready Business», δηλαδή ικανές να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς. Παράλληλα, η Vodafone είναι πάντα δίπλα τους με τον Προσωπικό τους Σύμβουλο, να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Προσφέρουμε την Καλύτερη Εμπειρία Εξυπηρέτησης

Η Vodafone αναγνωρίζεται ως έμπειρος και καινοτόμος συνεργάτης που στηρίζει κάθε σύγχρονη ανάγκη για επικοινωνία με ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις και μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Με αξιόπιστα και καινοτόμα προιόντα τεχνολογίας και προγράμματα, η Vodafone παρέχει στους πελάτες της την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας, με μοναδικά οφέλη και υπηρεσίες που απελευθερώνουν την επικοινωνία – κλήσεις υψηλής ποιότητας, ξέγνοιαστη πρόσβαση σε υπηρεσίες δεδομένων και σε ψυχαγωγία και την καλύτερη εμπειρία λιανικής μέσα από ένα μοναδικό και αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας 4G Smarphοnes, Tablets και Αξεσουάρ, ενώ εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με τη συσκευή τους.

Λειτουργούμε Υπεύθυνα και Προωθούμε τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Κοινωνίας

Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η Vodafone ανταποκρίνεται με ουσιαστικό τρόπο στις σύγχρονες προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η εταιρεία εφαρμόζει με συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, ολοκληρωμένα προγράμματα, που αξιοποιούν την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Έτσι, είναι σε θέση να παράγει όχι μόνο οικονομική αλλά και διαρκή κοινωνική αξία στην Ελλάδα.

Προσδοκία άλλωστε της Vodafone είναι να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη δημιουργία νέων προοπτικών, επενδύοντας σε τεχνολογίες για το μέλλον που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν αποτελεσματικά στη διεθνή αγορά και να ανταποκριθούν στο απαιτητικό νέο οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα, να προσφέρει στους ιδιώτες όλα τα οφέλη της πρόσβασης σε συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας, με ποιότητα, αξιοπιστία και μεγαλύτερη αξία και να συνεισφέρει στην κοινωνία με ουσιαστικά προγράμματα που προάγουν την ανάπτυξη και μια καλύτερη ζωή.

Vodafone, χαλκίδα, xalkida, τεχνολογία, κινητά, κινητα, κινητό, κνητο, τηλεφωνία,φωτογραφικές μηχανές, σταθερή, σταθερη, ταμπλετ, τάμπλετ, εύβοια, texnologia, kinito, kinita, tilefona, tilefono, statheri, tablet, fotografikes mixanes, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αβάντων 24, 341 00 Χαλκίδα Ευβοίας

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης