Ένα Γυμναστήριο μακριά από τα καυσαέρια και από τους ενοχλητικούς θορύβους του κέντρου. Λειτούργησε πρώτη φορά το 1985 με φανερούς στόχους την ποιοτική γυμναστική και τα γρήγορα αποτελέσματα στους τομείς της υγείας, ευεξίας, και σωστής σωματικής διάπλασης.

Σε ένα χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων παρέχονται ότι ποιο σύγχρονο από πλευράς οργάνων συμβατικών και ηλεκτρονικών με την βοήθεια πάντα των υπευθύνων γυμναστών οι οποίοι μετά από μετρήσεις της μέγιστης Μυϊκής δύναμης του κάθε μέλους δίνουν προσωπικά προγράμματα γράμμωσης η συντήρησης των μυών.

Το Γυμναστήριο μας το διαμορφώσαμε ώστε να δώσει μια άλλη διάσταση στο χώρο της Γυμναστικής. Με την πρώτη σας επίσκεψη στη ΒΙΟΚΙΝΗΣΗ θα μπορέσετε οι ίδιοι να διαπιστώσετε:

Την κατάρτιση του προσωπικού μας, την τέλεια προσφορά του Γυμναστήριου από πλευράς οργάνων Γυμναστικής Συμβατικών και ηλεκτρονικών και,

την ατμόσφαιρα…. εκείνη που προσφέρει ο πλήρως κλιματιζόμενος χώρος Χειμώνα Καλοκαίρι.

Σήμερα μετά από τόσα χρόνια το όνομα του όπως και η οργάνωση της λειτουργίας του εκφράζουν τις υψηλές απαιτήσεις των αθλουμένων.

Το γυμναστήριο είναι πιστοποιημένο από τον ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων).

Βιοκίνηση, Biokinisi, fitness club, Αλιβέρι, Aliveri, γυμναστήριο, γυμναστήρια, άσκηση, όργανα, ζούμπα,εύβοια, gymnastiria, gymnastirio, askisi, vari, evia, zouba

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ταμιναίων 50, αλιβέρι

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης