Ελαιοτριβείο Κόντου

Το Ελαιοτριβείο ιδρύθηκε το 1997 απο τον αγρότη Ευάγγελο Κόντο με την πολύχρονη πείρα και αξιοπιστία του στον τομέα της Γεωργίας , με σκοπό την ποιότητα του ελαιολάδου με τον σύγχρονο εξοπλισμό, την ταχεία εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον εφόσον η εργασία είναι ”άκρως οικογενειακή”.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει σαν στόχο την παραγωγή Ελληνικού Παρθένου Ελαιολάδου πολύ υψηλής ποιότητας στην περιοχή της Ευβοίας 7 χιλιόμετρα απο την όμορφη πόλη της Χαλκίδας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο παραγωγής του ελαιοκάρπου , που βασίζεται στον παραδοσιακό αλλά συνάμα σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό για την άριστη ποιότητα τουελαιολάδου.
Απευθυνόμαστε σε Αγρότες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας αλλά και με εμπορικούς αντιπρόσωπους με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας και εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία θα βασίζεται στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ και των δύο πλευρών, με γνώμονα την κοινή προσπάθεια για μια επιτυχημένη πορεία.

Για την εξαγωγή του ελαιόλαδου χρησιμοποιούμε φυγοκεντρικό σύστημα, τρειών φάσεων.
Επιπλέον εφαρμόζεται η «παραδοσιακή διαδικασία», κατά την οποία το ελαιόλαδο εξάγεται με πίεση σε υδραυλικό πιεστήριο .

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της παραγωγής ελαιόλαδου, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη σωστή επεξεργασία της ελιάς ώστε να φτάνει το ελαιόλαδο πάντα αγνό και παρθένο στο τραπέζι σας. Το ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν το οποίο όπως είναι γνωστό απο τα παλιά χρόνια, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και αποτελεί ζωτικής σημασίας συστατικό για τον άνθρωπο. Γι’ αυτό το λόγο η παραγωγή του ελαιόλαδου πρέπει να γίνεται με απόλυτη σοβαρότητα και προσοχή, ώστε τα συστατικά του να παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας όλων των διαδικασιών.

Το ελαιοτριβείο μας διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας του καρπού της ελιάς, ώστε το παραγόμενο ελαιόλαδο να είναι αρίστης ποιότητας όπως μας το δίνει η μητέρα φύση.

Σεβόμενοι το περιβάλλον, καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο ελαιοτριβείο με οικολογική συνείδηση και άριστο αποτέλεσμα και να πετυχαίνουμε υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λούτσιζα, 34002, Βασιλικό 340 02

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Τρίτη

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Τετάρτη

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Πέμπτη

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Παρασκευή

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Σάββατο

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Κυριακή

Ανοιχτό όλο το 24ωρο

Το ωράριο ενδέχεται να διαφέρει (Μεγάλο Σάββατο)

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης