Είσοδος

Το «Το σπίτι της Ελένης» βρίσκεται στη Βλαχιά, σε απόσταση 41χλμ. από την Ερέτρια, και προσφέρει κήπο και δωρεάν WiFi. Όλες οι μονάδες διαθέτουν βεράντα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Ορισμένες περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος. Στα διαμερίσματα σερβίρεται καθημερινά à la carte πρωινό. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για πεζοπορία και ψάρεμα. Το «Το σπίτι της Ελένης» απέχει 32χλμ. από τη Χαλκίδα και 49χλμ. από τη Σκιάθο. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Σκιάθου, στα 50χλμ. από το κατάλυμα.

Τοποθεσία

Προσθήκη Κριτικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υπηρεσία
Παρακαλώ βαθμολογήστε Υπηρεσία
Αξία για κόστος
Παρακαλώ βαθμολογήστε Αξία για κόστος
Τοποθεσία
Παρακαλώ βαθμολογήστε Τοποθεσία
Καθαριότητα
Παρακαλώ βαθμολογήστε Καθαριότητα

Ζητήστε την Διαχείριση της Καταχώρισης

Ζητήστε μας αλλαγές στην επιχείρηση σας!

Προσαρμόστε τις λεπτομέρειες της καταχώριση σας, απαντήστε σε κριτικές, ανεβάστε φωτογραφίες και πολλά άλλα για να δείξετε στους πελάτες τι κάνει την επιχείρησή σας ξεχωριστή.
Ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί αυτόματα με βάση τα στοιχεία που θα δώσετε παρακάτω. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, παρακαλούμε σύνδεση.

Επιλέξτε Πακέτο

Συμπληρώστε τη φόρμα