Φορτώνει…

Το Ξενοδοχείο Miramare Ερέτρια είναι χτισμένο στα νότια περίχωρα της γνωστής από την αρχαιότητα πόλης Ερέτρια. Βρίσκεται μέσα σε ένα κατάφυτο και πλούσιο σε Μεσογειακή βλάστηση περιβάλλον με ώριμα δέντρα όπως ελιές, μανταρινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές και αμυγδαλιές.Χτίστηκε το 1981 και λειτουργεί συνεχώς υπό την διεύθυνση της οικογένειας Στράτη. Η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2008.

 Τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Miramare Ερέτρια βρίσκονται σε ένα κεντρικό κτήριο και τρία μπανγκαλόου τα οποία είναι χτισμένα μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με άφθονη βλάστηση και δέντρα. Η διάταξη των κτιρίων είναι τέτοια ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν υπό γωνία θέα στη θάλασσα και στην ακτή της Ανατολικής Αττικής και να ωφελούνται από τον ήλιο για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.
Για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου χρησιμοποιήθηκαν όσο το δυνατό περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έτσι στα δωμάτια συναντάμε ξύλινα έπιπλα, μπάνια επενδυμένα με μάρμαρο Σκύρου, ξύλινα κουφώματα και δάπεδα.
Miramare, Ερέτρια, ξενοδοχείο, ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμονή, διαμονη, εύβοια, διακοπές, Eretria, xenodoxio, xenodoxia, diamoni, domatio, domatia, evia, diakopes

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

25οχλμ Χαλκίδας- Λεπούρων,Ερέτρια,Εύβοια

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Waterpark

Waterpark

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ενοικίαση αυτοκινήτου

4 αστέρων

4 αστέρων

Free Parking

Free Parking

Κλιματισμός

Κλιματισμός

Μπαρ

Μπαρ

Πισίνα

Πισίνα

Πρόσβαση ΑμεΑ

Πρόσβαση ΑμεΑ

Πρωινό

Πρωινό

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης