Χρώματα και απολαύσεις προσφέρονται στο ξενοδοχείο Grand Bleu hotel resort στην Ερέτρια, Εύβοια. Είναι ιδανικός προορισμός για επιτυχημένες διακοπές. Ο υπέροχος συνδυασμός των κρυστάλλινων νερών του Ευβοϊκού με τους καταπράσινους κήπους του θα σας ξεκουράσει, η πολύχρωμη και γευστική διεθνής και Ελληνική κουζίνα θα σας γοητεύσει. Οι άνθρωποί του θα πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας.

Ανακαλύψτε την Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο Ελληνικό νησί με τον αυθεντικό χαρακτήρα, καταπράσινο και γραφικό.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Grand Bleu hotel resort βρίσκεται στην Ερέτρια, Εύβοια μόλις 110 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι εύκολα προσβάσιμο, είτε οδικά μέσω της Χαλκίδας, της πρωτεύουσας του νησιού της Εύβοιας (απόσταση 22 χιλιόμετρα), είτε με οχηματαγωγό πλοίο από τον Ωρωπό προς Ερέτρια (τα δρομολόγια γίνονται ανά μισή ώρα και η διάρκεια του δρομολογίου είναι μόλις 20 λεπτά).

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην παράλια, στα 2 χιλιόμετρα μετά από την Ερέτρια, ένα πολύ αγαπημένο παραθεριστικό προορισμό.

Το ξενοδοχείο Grand Bleu αποτελείται από ένα κεντρικό κτήριο το οποίο διαθέτει 96 δωμάτια και 3 σουίτες, καθώς επίσης και 75 ακόμη δωμάτια που βρίσκονται μοιρασμένα σε έξη μικρότερα κτιριακά συγκροτήματα των δύο ορόφων (ισόγειο και ένας όροφος). Τα 11 από αυτά τα δωμάτια είναι μεζονέτες ( διώροφα διαμερίσματα με εσωτερική σκάλα) ιδανικά για οικογένειες.

Grand Blue Hotel,Ερέτρια,ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμονή, διαμονη, εύβοια, διακοπές, eretria, xenodoxio, xenodoxia, diamoni, domatio, domatia, evia, diakopes

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ερέτρια Εύβοια

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Ειδικά γεύματα κατόπιν παραγγελίας

Ειδικά γεύματα κατόπιν παραγγελίας

Free Parking

Free Parking

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

TV

TV

Κλιματισμός

Κλιματισμός

Μπαρ

Μπαρ

Πισίνα

Πισίνα

Πρωινό

Πρωινό

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης