Η Elkar – Κουρνιάτης με τον διακριτικό τίτλο ELKAR δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής μπαταριών, ανταλλακτικών και λιπαντικών αυτοκινήτων, φορτηγών και μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας αφορά μπαταρίες, λιπαντικά, ηλεκτρολογικά και συστήματα κλιματισμού. Είμαστε εισαγωγείς των ολλανδικών λιπαντικών EUROL,.Επίσης των γαλλικών λιπαντικών MINERVA Motor Oil, των μπαταριών Ιαπωνικής τεχνολογίας GLS EVO– και GLSECO– καθώς και των γερμανικών μπαταριών MOLL.

Εταιρεία

Η εταιρεία Γ. Λέων – Β. Κουρνιάτη & Σια Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο «ELKAR», ξεκίνησε την δραστηριότητά της στις 25 Σεπτεμβρίου 1987, με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μπαταριών και λιπαντικών, από την Ευρώπη κατ’ αρχάς και από την Ασία και την Αμερική στη συνέχεια, τα οποία διοχετεύει χονδρικώς στην Ελληνική αγορά.

Η «ELKAR» ιδρύθηκε για τη συνέχιση και επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων της Α. Κουρνιάτης – Γ. Λέων Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο «Ηλεκτροτεχνεμπορική Αυτοκινήτων», η οποία ιδρύθηκε στης 20 Απριλίου 1978 και λειτουργεί μέχρι σήμερα, με μοναδικό πλέον σκοπό την παροχή τεχνικών υπηρεσιών στον κλάδο του αυτοκινήτου γενικότερα, αλλά και τεχνική υποστήριξη στη θυγατρική της, «ELKAR».

1978-2012 με τριάντα τέσσερα χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας (με εξειδίκευση στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου) οι ιδρυτές της εταιρείας, Γιώργος Λέων και Θανάσης Κουρνιάτης, έκαναν την «ELKAR» μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εταιρεία, με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, κάνοντάς την πρωταγωνίστρια στο χώρο της.

Η «ELKAR» διαθέτει αποκλειστικούς συνεργάτες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Αγρίνιο, Κοζάνη, Βόλο, Λαμία, Χανιά, Λειβαδιά) και φυσικά σε όλες τις πόλεις του νομού Ευβοίας. Φιλοδοξεί δε, με ιδιαίτερα επιλεκτικό τρόπο, ν’ αποκτήσει συνεργάτες και σ’ άλλες πόλεις της Ελλάδας, επεκτείνοντας περισσότερο το σύγχρονο και οργανωμένο δίκτυο της.

Με την ίδια ακριβώς μετοχική σύνθεση και τον ίδιο Αριθμό Φορολογικού Μητρώου το 2013 η εταιρία αλλάζει μορφή και μετατρέπεται από Ε.Ε. σε Α.Ε.

Η Λέων – Κουρνιάτη Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ELKAR Α.Ε. σε νέα μορφή και με νέα δυναμική το 2014 ιδρύει το πρώτο υποκατάστημα της στην Θεσσαλονίκη στην οδό Κωττά Ρούλια 14 & Ιωάννη Κωλέτη , ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες της

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σκύρου 7, Χαλκίδα 341 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης