Φορτώνει…

Τα ξύλινα ποδήλατα είναι μοναδικά, γιατί είναι χειροποίητα με κάθε λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι ξύλου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των ποδηλάτων, καλλιεργείται στη φύση, με το νερό της βροχής και τον ήλιο. Όλες αυτές οι ώρες ηλιακού φωτός που ζεσταίνει το ξύλο, απορροφάται και ακτινοβολεί φυσική ενέργεια. Επιβιβαστείτε σε ένα από τα ποδήλατά μας και αφήστε το να σας ταξιδέψει στη φύση.

Κάθε ξύλινο ποδήλατο σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από έμπειρους μηχανικούς, σχεδιαστές και ξυλουργούς, που πλάθουν με αγάπη και πάθος το ξύλο και του δίνουν ζωή. Μια ζωή που θέλουν να μοιραστούν με όλους μας και να πουν την ιστορία της.

Το ποδήλατο είναι κατασκευασμένο από ξύλο τέφρας. η καλύτερη επιλογή για διασφάλιση αντοχής στη χρήση και καταπόνησης. Το χρώμα του δέντρου είναι ανοιχτό γκρι και το ξύλο επεξεργάζεται εύκολα και έχει μηχανικές ιδιότητες που είναι ιδανικές για την απόδοση του ποδηλάτου.

Από την επιλογή και την επεξεργασία του ξύλου μέχρι τη δημιουργία του ποδηλάτου, τα χέρια μας και το πάθος μας είναι τα κύρια εργαλεία και οι οδηγίες μας. Οι αφανείς ήρωες της ιστορίας μας είναι οι εργάτες μας, που μεταφράζουν τη γνώση και την αγάπη σε δημιουργία. Κάθε ποδήλατο είναι πλήρως χειροποίητο και μοναδικό (χωρίς χρήση μηχανημάτων CNC).

Το ποδήλατό μας διαθέτει έναν από τους πιο ανθεκτικούς, μασίφ ξύλινους σκελετούς (αυτό το ξύλο δεν είναι ευαίσθητο σε ρωγμές στο περίγραμμά του), το οποίο είναι εξειδικευμένο και ανεκτικό σε σφάλματα (κάθε πρόβλημα επισκευάζεται εύκολα και φθηνά). Επιπλέον, η διάρκεια ζωής του ξύλου ξεπερνά αυτή του χάλυβα ή του αλουμινίου, ενώ είναι εξίσου ανθεκτικό.

Ο μοναδικός, εργονομικός σχεδιασμός του ποδηλάτου μας το καθιστά άνετο και εύκολο στη χρήση τόσο στην πόλη όσο και στην εξοχή.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νέα Ζηλανδία

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης