Το Hotel Ariadni στην Αγία Άννα λειτουργεί από το 2002 και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.Διαθέτει οκτώ δίκλινα δωμάτια σε 2 ορόφους, άλλα με πρόσοψη στην θάλασσα και άλλα με αμφιθεατρική θέα και στην θάλασσα αλλά και στο βουνό.

Είναι διακοσμημένα με την Ευβοιώτικη κουλτούρα χωρίς όμως να στερούνται ανέσεων.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την άνεση να απολαύσουν το ρόφημά τους στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ενώ διατίθεται και αυτόνομο Parking παραπλεύρως του ξενοδοχείου μας.

Η Παραλία Αγίας Άννας είναι ένα τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας 1 ώρα περίπου από την Χαλκίδα. Η βασική πρόσβαση της είναι μέσω του οδικού δικτύου είτε από την Χαλκίδα είτε χρησιμοποιώντας το Ferry Boat από τον Άγιο Κωνσταντίνο-Αιδηψό και από εκεί οδηγώντας μέχρι την Παραλία της Αγίας Άννας.

Διαθέτουμε και ψαροταβέρνα – ουζερί, η οποία βρίσκεται κάτω από τα ενοικιαζόμενα μας, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Ονομάζεται Μαϊστράλι Ψαροταβέρνα – Ουζερί.

Αριάδνη, ξενοδοχείο,ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμονή, διαμονη, Αγία Άννα, εύβοια, διακοπές,Ariadni, Agia Anna, xenodoxio, xenodoxia, diamoni, domatio, domatia, evia, diakopes

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

παραλία αγία άννα, εύβοια

Τηλέφωνο:
Ιστός:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Ψυγείο

Ψυγείο

Ταβέρνα

Ταβέρνα

Free Parking

Free Parking

TV

TV

Καφετέρια

Καφετέρια

Κλιματισμός

Κλιματισμός

Κουζίνα

Κουζίνα

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης