Η Ακαδημία Πληροφορικής Academy είναι Η Νο1 σχολή πληροφορικής σε Χαλκίδα και Εύβοια. Μετονομασία της εταιρείας Microchip Academy.

Η έδρα

Η Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών Academy εδρεύει στην Χαλκίδα στην οδός Βαρατάση 21 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Η ανάγκη

Όταν πολλοί πλέον λένε πως η γνώση και η χρήση της τεχνολογίας είναι πλέον μονόδρομος εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε την ανάγκη να εκπαιδευτούμε, να προετοιμαστούμε, να εφαρμόσουμε, να συνεργαστούμε με τον υπολογιστή στον προσωπικό μας χώρο και στον χώρο εργασίας μας.

Το βασικό αντικείμενο

Βασικό αντικείμενο μας η παροχή εκπαίδευσης και προετοιμασία για πιστοποίηση της πληροφορικής σε ενότητες που ζητούνται σε προκηρύξεις του Δημοσίου και του ΑΣΕΠ. Η σχολή μας συνεργάζεται για την πιστοποίηση των μαθητών μας με τους φορείς πιστοποίησης ECDL, ACTA και DIPLOMA.

Άλλα αντικείμενα εκπαίδευσης

Πιστοί στο τίτλο “Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών”, η σχολή μας επεκτείνει την εκπαίδευση της και σε χώρους περισσότερο εξειδικευμένους πάνω στην πληροφορική. Προγράμματα όπως Autocad, Inventor, ProEngineer, Archicad, Photoshop, illustrator, inDesign, Joomla, WordPress, C++, Visual Basic, Java, Phython, SQL, Matlab, SPSS, είναι μερικά από τα πολλά πακέτα προγραμμάτων που πολλή ενδιαφερόμενοι θα προετοιμαστούν με πληρότητα για να ασχοληθούν επαγγελματικά.

 

Academy Φωτογραφίες

Academy, Xalkida, Χαλκίδα, σχολή, πληροφορική, εύβοια, sxoli, pliroforiki, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βαρατάση 21, χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης
Κωνσταντίνος 02/02/2017 22:46
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό

Η καλύτερη σχολή στην Εύβοια μακράν. Εξαιρετικός χώρος και πολύ ευγενικοί η Γεωργία και ο Κώστας. Γρήγορα και με σωστή καθοδήγηση πήρα το Ecdl εύκολο σχετικά. Το προτείνω…