Η ψαροταβέρνα Κουτέλος είναι το δημιούργημα της οικογένειας Πράγια και λειτουργεί από το 1870. Περνώντας από παππού σε γιο, το 1938 έφτασε στην ιδιοκτησία του γαμπρού της οικογένειας Πράγια, Νίκου Κουτέλου.

Μπροστά στο μόλο και την αλμυρή αύρα της θάλασσας της Πλατάνας της Κύμης θα απολαύσετε την αυθεντικότητα της ψαροταβέρνας του Κουτέλου λου σε γεύσεις που βασίζονται στα φρέσκα ψάρια της Κύμης.

Μπροστά από την ταβέρνα υπάρχει ο μόλος όπου παλιά φόρτωναν και ξεφόρτωναν τα καΐκια ενώ δίπλα από την ταβέρνα υπήρχε ένας υποσιδηρόδρομος και μια ζυγαριά. Με εμφανή τα σημάδια της μεγάλης ιστορίας, η ψαροταβέρνα Κουτέλος είναι η παλαιότερη σε ολόκληρη την Εύβοια.

Στην παραλία της Πλατάνας της Κύμης δίπλα στη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, με φρέσκα ψάρια, μεγάλη ποικιλία ψαρικών και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Η ψαροταβέρνα Κουτέλος είναι ανοιχτή όλο το χρόνο από τις 10:00 το πρωί έως αργά το βράδυ.
Προσφέρει εξαιρετικές ποικιλίες ψαρικών ενώ μια από τις σπεσιαλιτέ της είναι η αστακομακαρονάδα διατηρώντας πάντα την μοναδική ποιότητα θαλασσινών που τόσα χρόνια εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Κουτέλος, φαγητο, μεζές, ψαροταβέρνα, ουζερί, θαλασσινά, Κύμη, εύβοια, Koutelos, psarotaverna, fagito, ouzeri, mezes, thalasina, Kimi, Kymi, Kumi, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πλατάνα, εύβοια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 π.μ- 1:00

Τρίτη

10:00π.μ - 1:00

Τετάρτη

10:00π.μ - 1:00

Πέμπτη

10:00π.μ - 1:00

Παρασκευή

10:00π.μ - 1:00

Σάββατο

10:00π.μ - 1:00

Κυριακή

10:00π.μ - 1:00

Υπηρεσίες

μεγάλη ποικιλία ψαρικών

σπεσιαλιτέ αστακομακαρονάδα

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης