Το δικηγορικό γραφείο Αθανασίου  παρέχει για 36 χρόνια υπεύθυνες και αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας όλους τους βασικούς τομείς του δικαίου. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η άμεση και ουσιαστική επίλυση όλων των διαφορών, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό όφελος για τον εντολείς μας. Ασκώντας το δικηγορικό λειτούργημα με αγάπη και βαθιά συναίσθηση ευθύνης, προσφέρουμε άμεση και υπεύθυνη διαχείριση κάθε υπόθεσης, δημιουργώντας προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους εντολείς μας. Με άψογο επαγγελματισμό φροντίζουμε για τη βέλτιστη δικαστική και εξωδικαστική προάσπιση των συμφερόντων τους.

Οι νομικές υποθέσεις απαιτούν συνεχή έρευνα της νέας νομοθεσίας και προσήλωση στις λεπτομέρειες, στοιχεία τα οποία φροντίζουμε να δείχνουμε στις υποθέσεις όλων των εντολέων μας. Η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια και το συμφέρον του πελάτη αποτελούν γνώμονα σε κάθε μας χειρισμό με στόχο την αποτελεσματικότητα και την περαίωση των υποθέσεων χωρίς εκκρεμότητες.

Για την αρτιότερη υποστήριξη των υποθέσεων μας το γραφείο μας  συνεργάζεται με τους εμπειρότερους διαπιστευμένους εμπειρογνώμονες επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων (συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, πραγματογνώμονες, οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, μηχανικούς κλπ).

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε άμεσα, αποτελεσματικά και ποιοτικά ένα σύνολο υπηρεσιών στο κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα του ιδιώτη ή τα συμφέροντα μιας εταιρίας. Επικεντρωνόμαστε υπεύθυνα και αξιόμαχα σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε. Η επαγγελματική μας συνείδηση, μας υποχρεώνει να χειριζόμαστε κάθε υπόθεση με προσωπική ευθύνη και επιμέλεια, ανεξάρτητα από την όποια νομική ή οικονομική βαρύτητά της.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Καραμουρτζούνη 1 Χαλκίδα

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00π.μ. - 3:00μ.μ. και 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ.

Τρίτη

8:00π.μ. - 3:00μ.μ. και 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ.

Τετάρτη

8:00π.μ. - 3:00μ.μ. και 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ.

Πέμπτη

8:00π.μ. - 3:00μ.μ. και 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ.

Παρασκευή

8:00π.μ. - 3:00μ.μ. και 6:00μ.μ. - 9:00μ.μ.

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης