Τι είναι το EviaEvents;

Πρόκειται για το νέο portal εκδηλώσεων στην Εύβοια. Έγκυρο και συνεχώς ενημερωμένο ώστε να μην χάσετε κανένα Event για κάθε πόλη της Εύβοιας!

Από ποιον δημιουργήθηκε και που στοχεύει;

To EviaEvents, δημιουργήθηκε από την εταιρία Microchip Webart - εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων με έδρα τη Χαλκίδα. Σε συνεργασία με την ιστοσελίδα EviaGreece.gr, του μεγαλύτερου και πιο ενημερωμένου τουριστικού και επαγγελματικού οδηγού στην Εύβοια, ένα ακόμη έργο της Microchip Webart, στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με εκδηλώσεις του νομού μας. Ενημερωθείτε για την τοποθεσία, την ημερομηνία και την ώρα, το στόχο της εκδήλωσης κλπ μέσα από το EviaEvents.

Οργανώνω εκδηλώσεις και θα ήθελα ο εκδηλώσεις μου να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα.

Στέλνοντας ένα απλό email στη σελίδα μας με όλα τα στοιχεία της εκδήλωσής σας, εμείς θα τη δημοσιεύσουμε και φυσικά χωρίς καμία χρέωση! Χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε μαζί σας!

Φόρμα Επικοινωνίας

Οποιεσδήποτε προτάσεις έχετε να κάνετε, είμαστε εδώ να τις ακούσουμε! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ΔΩΡΕΑΝ καταχώρηση της εκδήλωσής σας στο EviaEvents, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Εισάγεται το κείμενο της εικόνας

3 Κατηγορίες 48 Τοποθεσίες 11 Πόροι 0 Εκδηλώσεις